راهنمای خرید پکیج دیواری و زمینی

در این مقاله قصد داریم اطلاعات خوبی را درباره پکیج ارائه دهیم: اینکه اصلا پکیج چه چیزی است و چه کاربردی دارد؟ انواع پکیج و ویژگیهای آن ها را باهم شناخته و به شما در خرید پکیج دیواری و زمینی کمک خواهیم کرد.
پکیج چیست؟
پکیجها را با نام آبگرمکن هم میشناسیم. اما این دو دارای یک سری تفاوت های جزئی هستند: آبگرمکنها، دارای مخزنی هستند که آب سرد موجود در آن را گرم میکنند و وارد لوله کشی آب گرم ساختمان میکنند. این کار توسط پکیجها هم میتواند انجام بگیرد، اما پکیجها برای گرم کردن رادیاتورها هم میتوانند مورد استفاده قرار بگیرند و به این ترتیب میتوانند فضای خانه و ساختمان را هم گرم کنند.
پکیج ها میتوانند در دو نوع دیواری و زمینی ساخته شده و مورد استفاده قرار بگیرند. انواع دیواری آنها، به صورت آنی و در هنگام استفاده، آب ساختمان را گرم میکنند و انواع زمینی آنها، دارای مخازن ذخیره آب گرم هستند.
انواع پکیج ها
پکیج هایی که در ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرند، بر حسب نوع سوخت مصرفی به موارد مختلفی تقسیم میشوند:
۱. پکیج برقی: این پکیج ها بیصدا هستند، اما مصرف برق آنها بالاست. جالب آنکه در هر دو نوع زمینی و دیواری هم ساخته میشوند.
۲. پکیج گازوئیل سوز: این پکیجها را معمولا باید در موتورخانهها نصب کرد تا از واحدهای مسکونی دور باشند.
۳. پکیج دوگانه سوز: این پکیجها هم زمینی هستند و در موتورخانهها نصب میشوند.
۴. پکیج گاز سوز: این پکیجها از متداولترین نوع پکیج ها هستند، در بسیاری از خانه ها مورد استفاده قرار میگیرند و در دو مدل دیواری و زمینی ساخته میشوند.
بهترین نوع پکیجها
با توجه به موقعیتهای مختلف، پکیجهای متفاوتی را میتوان انتخاب کرد. برای مثال برای خانههای با مساحت زیاد و خانههایی که بیش از یک حمام دارند، بهتر است از پکیجهای زمینی استفاده شود. معمولا توصیه میشود، هر طبقه و هر واحد، از یک پکیج دیواری استفاده کند و اگر منطقه مورد نظر به گاز شهری دسترسی دارد، این کار با پکیجهای گازی دیواری امکان پذیر خواهد بود.
مزایا و معایب پکیج دیواری گازی
۱. این پکیجها به راحتی در محل مورد نظر، نصب و راهاندازی میشوند.
۲. فضای چندانی اشغال نمیکنند و حتی اگر در فضای آشپزخانه برای نصب آنها، فضا وجود ندارد، میتوان در بالکن و تراس آنها را نصب کرد.
۳. هر واحد به طور جداگانه میتواند این پکیجها را داشته باشد و مصرف و استفاده از آن کاملا مستقل خواهد بود.
۴. دارای عمر کمتر نسبت به موتورخانه است.
۵. هر چند مدت یکبار، کویلهای مسی آن، نیاز به شستشو و جرم گیری دارد تا آهک موجود در آن را تخلیه کند.
خرید پکیج دیواری و پکیج زمینی
در هنگام خرید پکیج، قبل از آنکه بخواهید برند و مارک مورد نظر را انتخاب کنید، سعی کنید چند موضوع را مشخص کنید:
میزان مصرف آب، متراژ خانه و ساختمان و تعداد حمام های واحد شما چقدر است. در مرحله بعد مشخص کنید کجا میخواهید پکیج را جاسازی کنید. آیا مکانی که برای اینکار اختصاص خواهید داد، متناسب با یک پکیج دیواری است و یا پکیج زمینی؟ چه میزان هزینه خواهید کرد؟ آیا به پکیج فن دار نیاز دارید و یا خیر؟
همه این موارد به شما کمک خواهد کرد انتخاب بهتری در نوع پکیج داشته باشید. در مرحله بعد باید مارک های مختلف را جستجو کنید تا بهترین مورد را بیابید. برای یافتن بهترین مورد برندها، می توانید از نصاب های پکیج ها و تعمیرکاران مربوطه پرس و جو کنید، چرا که آنها با موارد زیادی از این دستگاه ها سر و کار داشته اند.
دیدگاه شما