انواع ارور یخچال دیپوینت و نحوه رفع آنها
نمایش ارور یخچال دیپوینت به معنی وجود مشکل در یخچال است، اما معمولا این مشکل جدی نبوده و میتوانید با انجام چند مرحله ساده، کد خطا را برطرف کنید. در مواقعی هم نمایش کد خطا میتواند به جود مشکلات جدیتری در سیستم یخچال و فریزر مربوط باشد که در این صورت نیاز به یک تعمیرکار متخصص دارید. شناختن ارورهای یخچال و نحوه رفع آنها کمک میکند هرچه سریعتر عیبیابی کرده و مانع از صدمه دیدن بیشتر یخچال شوید. در این مطلب رایجترین ارورهای یخچال دیپوینت و نحوه رفع آنها را بررسی کردهایم، پس در ادامه با آچاره همراه باشید.
فهرست مطالب
انواع ارورهای یخچال فریزر دیپوینت
ارور 1 یخچال دیپوینت
این ارور یخچال دیپوینت در صورت خرابی سنسور اواپراتور، مشکل در عملکرد کمپرسور، کاهش گاز و یا خراب شدن مین برد یخچال رخ میدهد. در واقع سرد نشدن اواپراتور یخچال باعث میشود کد خطای 1 نمایش داده شود که این موضوع علتهای مختلفی دارد.
محاسبه رایگان هزینه نصب و تعمیر یخچال!
نحوه رفع ارور 1:
برای بررسی میزان گاز یخچال کمپرسور را چک کرده و در صورت عدم وجود مشکل باید سیمکشی، اواپراتور و سنسور بررسی شوند. با توجه به اینکه کد خطای 1 به ایراد و خرابی قطعات مهمی از یخچال مربوط میشود، بهتر است جهت عیبیابی و رفع آن با تعمیرکار متخصص تماس بگیرید.
ارور 2 یخچال دیپوینت
خرابی المنت اصلیترین دلیل رخ دادن ارور 2 است. این ارور همچنین میتواند به خرابی سیمکشی، نصب اشتباه یا خرابی سنسور دیفراست، خراب بودن ترموفیوز، و در نهایت خرابی و ایراد مین برد مربوط باشد.
نحوه رفع ارور 2:
ابتدا باید قطعات گفته شده را بررسی کنید و در نهایت در صورت عدم وجود مشکل در این اجزا سراغ بررسی مین برد بروید. اگر خودتان تخصص فنی ندارید بهتر است دستگاه را از برق کشیده و جهت رفع این ارور با تعمیرکار مجاز تماس بگیرید.
ارور 3 یخچال دیپوینت
در صورت خرابی فن یخچال و یا فن فریزر، کد خطای 3 نمایش داده میشود. این ارور همچنین میتواند به خرابی مگنت سوییچ و مین برد نیز مربوط باشد.
نحوه رفع ارور 3:
ابتدا باید هر دو فن از نظر عملکرد و خرابی اجزا (مثل سوکت، سیم کشی و غیره) بررسی شوند. در صورت عدم وجود مشکل در این قسمت، ممکن است مین برد یخچال دچار آسیب شده باشد. برای رفع این مشکل بهتر است با تعمیرکار مجاز تماس بگیرید.
ارور 4 یخچال دیپوینت
اصلیترین دلیل این ارور یخچال دیپوینت، خرابی فن کندانسور یخچال است. خرابی یا کاهش سرعت فن میتواند منجر به نمایش ارور شود. در نهایت مثل موارد قبلی، مشکل ممکن است به خرابی مین برد نیز مربوط باشد.
نحوه رفع ارور 4:
جهت بررسی فن ابتدا آن را از نظر وجود شکستگی و آسیب ظاهری بررسی کنید. سرعت فن، سوکت و سیمکشی آن را نیز از نظر سالم و استاندارد بودن چک کنید. در صورتی که مشکلی در اجزای اشاره شده وجود نداشت، احتمالا مین برد یخچال خراب شده است و جهت تعمیر آن باید با تعمیرکار متخصص تماس بگیرید.
ارور 5
ارور 5 یخچال دیپوینت معمولا در اثر خرابی سنسور کابین رخ میدهد. همچنین، در صورتی که مشکل از این قطعه نباشد ممکن است مین برد دچار خرابی و آسیب شده باشد.
نحوه رفع ارور 5:
ابتدا باید میزان مقاوت سنسور بررسی شده و در صورت نیاز سنسور تعویض شود. در صورتی که مشکل به سنسور مربوط نباشد، جهت بررسی مین برد یخچال را از برق کشیده و با تعمیرکار متخصص تماس بگیرید.
ارور 6 یخچال دیپوینت
خرابی یا قطعی سنسور داخل اواپراتور یخچال منجر به نمایش ارور 6 میشود. همچنین، در صورتی که مشکل از این قطعه نباشد ممکن است مین برد یخچال دچار خرابی و آسیب شده باشد.
نحوه رفع ارور 6:
جهت بررسی خرابی یا قطعی سنسور باید مقدار اهم سنسور اواپراتور بررسی شود. در صورتی که مشکلی در این قطعه وجود نداشته باشد، جهت بررسی مین برد، یخچال را از برق کشیده و با تعمیرکار متخصص تماس بگیرید.
ارور 7 یخچال دیپوینت
این ارور یخچال دیپوینت زمانی نمایش داده میشود که سنسور محیط یخچال دچار اختلال عملکرد شده باشد. همچنین مشابه موارد قبلی، ممکن است مین برد یخچال خراب شده باشد.
نحوه رفع ارور 7:
جهت بررسی و تعمیر سنسور و همچنین مشکل مین برد (در صورت وجود) بهتر است با تعمیرکار متخصص تماس بگیرید.
ارور 8
در صورتی که ارتباط بین برد اصلی و پنل دیسپلی یخچال دچار قطعی و مشکل شود ارور 8 نمایش داده میشود.
نحوه رفع ارور 8:
در صورت مواجهه با کد خطای 8 یخچال را از برق کشیده و با تعمیرکار مجاز یخچال دیپوینت تماس بگیرید.
ارور 9 یخچال دیپوینت
کد خطای 9 یخچال دیپوینت در صورتی رخ میدهد که عملکرد کمپرسور دچار اختلال شده باشد.
نحوه رفع ارور 9:
باید اقدام به تعمیر کمپرسور یخچال کنید. در صورتی که خودتان تجربهای در این مورد ندارید بهتر است جهت تعمیر با تعمیرکار مجاز یخچال دیپوینت تماس بگیرید.
علت فعال شدن چراغ چشمک زن یخچال چیست؟
روشن شدن چراغ چشمک زن یخچال دیپوینت معمولا به دلیل هدر رفتن و کم شدن سرمای داخل یخچال است. این کم شدن سرما چند دلیل اصلی دارد:
بسته نشدن درب یخچال
در صورتی که درب یخچال باز مانده باشد و یا لاستیک آن خراب شده باشد، چراغ چشمک زن روشن خواهد شد. در این حالت علت اصلی روشن شدن چراغ چشمک زن، خروج سرمای یخچال است. ابتدا بسته بودن درب را چک کنید، سپس در صورت خرابی لاستیک، یخچال را خاموش کرده و مواد غذایی را جهت سرد ماندن در یخچال دیگری بگذارید. بعد از 12 ساعت یخچال را مجددا به برق بزنید.
قطع شدن برق
در صورتی که برق منزل شما چندین ساعت قطع شود مشابه مورد قبلی سرمای یخچال هدر رفته و باعث روشن شدن چراغ چشمک زن خواهد شد. در این صورت، یخچال را خاموش کرده و مواد غذایی را جهت سرد ماندن در یخچال دیگری بگذارید. یخچال را تمیز کرده و بعد از 12 الی 24 ساعت یخچال را مجددا به برق بزنید.
برای نصب و تعمیر انواع یخچال در شهر اصفهان هم می توانید از متخصصان آچاره کمک بگیرید.
وجود مشکلات فنی مثل نشت گاز یخچال، خراب شدن فن، مشکل در سیستم دیفراست و غیره میتواند باعث از بین رفتن سرمای یخچال و در نتیجه روشن شدن چراغ چشمک زن آن شود. در این حالت یخچال را از برق کشیده و جهت بررسی مشکل از تعمیرکاران یخچال آچاره کمک بگیرید. برای این کار سه راه ارتباطی پیش روی شماست:
- درخواست در وبسایت آچاره
- درخواست در اپلیکیشن آچاره
- تماس با شماره 1471