تعمیر پکیج تعمیرپکیج

معرفی کامل انواع پکیج شوفاژ و نحوه نصب آن

پکیجسرمایش و گرمایشگرمایش

انواع پکیج شوفاژ، شامل دیواری و زمینی است. پکیج شوفاژ دیواری فضای کمتری را اشغال کرده و قابلیت تنظیم با جزئیات بیشتر و هزینه کمتری دارند. 

پکیج شوفاژهای زمینی فن ندارند، قطر دودکش آن‌ها در کمترین حالت ممکن 15 سانتی متر است و باید لوله کشی آب سرد و گرم و گاز برای این شوفاژ از قبل طراحی شده باشند. انواع پکیج زمینی در برابر دیواری میزان آبدهی بالا و تولید گرما و حرارت بیشتری دارند. در ادامه این مقاله با انواع پکیج زمینی و دیواری آشنا خواهی شد.

به یاد داشته باشید تعمیر انواع پکیج با متخصصین آچاره به راحتی امکان‌پذیر است. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک کلیک کنید یا با شماره سراسری ۱۴۷۱ تماس بگیرید.

نکات کلیدی

پکیج‌ها با توجه به مشخصات زیر دسته‌بندی می‌شوند:

  • خروج دود
  • تعداد مبدل
  • نوع مخزن
  • نوع مشعل
  • محفظه احتراق
  • ظرفیت حرارتی
  • سیستم کنترل و تنظیم

انواع پکیج از نظر خروج دود

انواع پکیج شوفاژ در دو مدل فن دار (راندمان بالاتری دارد) و بدون فن در بازار تولید می‌شود. دود از طریق دودکش در شوفاژهای فن دار به بیرون هدایت می‌شود و هوا نیز به داخل مکیده می‌شود. پکیج شوفاژ بدون فن قضیه متفاوت است و با توجه به ویژگی فیریکی دود گرم سبک تر از هوای سرد است و با دودکش 15 سانتی متری و کلاهک تعدیل به بیرون هدایت می‌شود. (اگر امکان نصب دودکش با این شرایط وجود ندارد بهتر است شوفاز بدون فن استفاده نگردد.) 

اگر در محیطی هستید که وزش باد کم است مناسب ترین انواع پکیج مدل فن دار آن است.

انواع پکیج از نظر خروج دودتعمیر پکیج
تعمیرپکیج

انواع پکیج شوفاژ از لحاظ تعداد مبدل

انواع پکیج شوفاژها در سه نوع تک، دو و سه مبدله تولید می‌شود. این مدل‌ها تفاوت‌هایی باهم دارند که در ادامه به آن اشاره می‌شود.

پکیج شوفاژ تک مبدله

  • پکیج شوفاژ تک مبدله (Mono Thermic) یک مبدل بالای مشعل دارد که هم آب داغ گرمایش وهم آبگرم مصرفی در آنجا گرم می‌گردد.
  • پکیج تک مبدله یا با مبدل دو منظوره که آب سختی کمی دارد، توصیه می‌شود.
  • انواع پکیج تک مبدله به سرعت و لحظه‌ای آب را داغ می‌کنند.

مشاهده هزینه تعمیر پکیج!

ویژگی پکیج دو مبدله

پکیج دو مبدله (Bi Thermic) آب داغ گرمایش در مبدل اصلی روی مشعل گرم شده و آبگرم مصرفی توسط مبدل صفحه ای زیر محفظه احتراق گرم می‌شود. به دلیل اینکه به طور غیر مستقیم آب توسط مبدل اصلی گرم می‌شود، تشکیل رسوب در مبدل صفحه ای به کمترین میزان خود رسیده است.

ویژگی انواع پکیج شوفاژ سه مبدل (Semi Condensed)

  • در این نوع پکیج، مبدل سوم باعث افزایش راندمان دستگاه می‌شود و برگشت آب گرمایش از مبدل سوم که در مسیر خروج محصولات احتراق (دود) قرار گرفته عبور می‌کند.
  • در این نوع پکیج‌ها با توجه به این که دمای دود حدود ۱۲۰ درجه سانتی گراد است، هر چه دمای برگشت گرمایش کمتر باشد (اختلاف دما بین برگشت گرمایش و دمای دود بیشتر باشد) تبادل حرارت بین آنها زیادتر و در نتیجه راندمان دستگاه بیشتر خواهد بود. 
  • پکیج‌های سه مبدله می‌تواند به سوراخ شدن مبدل سوم در اثر آب اسیدی میعان شده از بخار آب موجود در دود که دارای PH پایین (۲/۵ تا ۴/۵) منجر شود.

انواع پکیج از لحاظ مخزن

رایج ترین انواع پکیج شوفاژهای بدون مخزن و مخزن دار از انواع رایج این دستگاه‌ها در بازار است. پکیج مخزن دار فضای زیادی را اشغال می‌کند و به دلیل وجود مخزن ذخیره دبی، آبگرم مصرفی بیشتری دارد.

این مدل از انواع پکیج معمولاً راندمان کمتری نسبت به نوع فوری دارد. انواع پکیج بدون مخزن معمولا از جنس گالوانیزه یا استیل هستند سنگین و گرانتر می‌باشند. با توجه به ظرفیت پکیج بدون مخزن می‌تواند مقداری آبگرم بهداشتی را مانند آبگرمکن مخزنی در خود ذخیره کند.

انواع پکیج از لحاظ مخزن

انواع پکیج از نظر مشعل

اغلب انواع پکیج شوفاژ با مشعل‌های اتمسفریک (مشعل بدون فن) کار می‌کنند. ولی برخی دستگاه‌هـا مانند پکیج‌های کاندنسینگ (Condensing) جهت افزایش راندمان دستگاه از مشعل‌های دمنده کـه می‌تواند هوا و گاز سوختنی را قبل از مشعل مخلوط نمایند، استفاده نمایند.

تعمیرات تخصصی پکیج با آچاره

انواع پکیج شوفاژ از نظر محفظه احتراق

انواع پکیج شوفاژ با محفظه احتراق باز معمولاً بدون فن بوده و هوای لازم برای احتراق را از فضای نصب دستگاه تامین می‌کنند. انواع پکیج با محفظه احتراق بسته دارای فن بوده و می‌توانند ضمن خروج دود به صورت اجباری هوای لازم برای احتراق را نیز از بیرون تامین کنند.

 باید توجه شود که نصب شوفاژ با محفظه باز در ساختمان‌های بدون رفت و آمد هوا (با درب و پنجره دوجداره) ممنوع و بسیار خطرناک است.

انواع پکیج شوفاژ

انواع پکیج شوفاژ از نظر ظرفیت حرارتی

انواع پکیج شوفا گازی جهت گرمایش فضاهای مختلف بسته به متراژ و نوع کاربری ساختمان در ابعاد و ظرفیت حرارتی مختلف تولید می‌شوند که معمول ترین آن‌ها (۱۸-۲۲-۲۴-۲۶-۲۸-۳۰-۳۱-۳۲-۳۵-۴۰) کیلووات است.

انواع پکیج شوفاژ ازنظر سیستم کنترل و تنظیم

انواع پکیج به صورت سیستم مکانیکی یا دیجیتال، قابل کنترل و تنظیم است. تنظیمات پکیج‌های مکانیکی معمولاً توسط دو عدد ولوم (تنظیم دمای مدار گرمایش و دیگری برای تنظیم دمای آبگرم مصرفی) انجام می‌شود. چراغ LED به عیب یابی این پکیج شوفاژ کمک می‌کند و تشخیص عیب نیاز به دقت و مهارت بیشتری دارد.

انواع پکیج‌هایی که با صفحه نمایش دیجیتال به صورت صفحه لمسی یا همراه دکمه یا ولوم در کنار آن با نمایش اطلاعاتی همچون دمای آبگرم مصرفی و گرمایش، فشار نشانگرهای تغییر فصل، شعله و وجود تنظیمات گسترده ضمن ایجاد زیبایی بیشتر جهت عیب یابی راحت‌تر کمک زیادی به سرویسکار و کاربر می‌نماید.

 باید توجه شود که تنظیمات دستگاه باید ساده باشد تا استفاده کننده در صورت لزوم به‌راحتی بتواند آن را تنظیم نماید. 

به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ممکن است به این مطالب هم علاقمند باشید

دانلود اپلیکیشن دانلود آچاره

با نصب اپلیکیشن آچاره بیش از 256 خدمت مورد نیاز در جیب شماست.

  • دانلود مستقیم آچاره
  • آچاره در گوگل‌ پلی
  • آچاره در کافه بازار
  • آچاره در  مایکت
دکمه بازگشت به بالا