لیست کارهای بازسازی + چک لیست بازسازی خانه
بازسازی خانه یکی از بهترین راهها برای هویت بخشیدن به آن است. یک بازسازی خوب میتواند جان تازهای به فضا ببخشد و هویت متفاوتی به منزل بدهد که با خلق و خو و سبک زندگی ساکنین آن همراستا باشد. هرچه ساختمان قدیمیتر باشد بازسازی آن با چالش بیشتری همراه خواهد بود. آشنایی کامل با مراحل و نحوه بازسازی خانه و داشتن یک چک لیست کارهای بازسازی ساختمان میتواند تا حد زیادی این چالشها را کمتر و آمادگیتان برای انجام بازسازی را بیشتر کند. با این مقاله از مجله آچاره همراه باشید تا با مراحل و هزینههای انجام بازسازی آشنا شوید.
چرا بازسازی ساختمان مهم است؟
زندگی در خانه های قدیمی و حیاط دار می تواند حس خوبی در شما ایجاد کند و خاطرات شیرین دوران کودکیتان را برای شما زنده نگه دارد. اما باید به این نکته توجه کنید که ملک شما با گذشت زمان و بالا رفتن سن آن، دچار فرسودگی می شود و استحکام و امنیت خود را از دست می دهد.
در این جور مواقع با دو راهکار مواجه می شوید، تعمیر و بازسازی ملک یا تخریب کلی آن و ساخت یک بنای جدید. معمولا افراد با توجه به هزینه های بسیار زیاد تخریب و ساخت مجدد بنا به بازسازی آن فکر می کنند.
بازسازی یا مرمت به مجموع فعالیتی گفته می شود که با انجام دادن آن روی یک بنا عمر آن سازه افزایش یافته و مانع از بین رفتن آن می شود. این در حالیست که نوسازی یک ساختمان به معنای آن است که یک خانه یا ساختمان قدیمی را به طور کامل تخریب و نوسازی کنید.
بازسازی یک خانه شامل مراحل مهمی مانند: کسب مجوز، برآورد هزینه و تعیین استراتژی های مخصوص به خود می باشد. اگر شما هم قصد بازسازی منزلتان را دارید در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا به شما بگویم که چطور می توانید با یک برنامه ریزی درست به بهترین شکل ممکن اقدام به بازسازی منزلتان کنید.
چک لیست کارهای بازسازی نقطه شروع کار
بازسازی خانه همانقدر که جذاب و هیجانانگیز است میتواند استرسزا هم باشد؛ خصوصا اگر تجربه قبلی در خصوص بازسازی نداشته باشید. دانستن لیست کارهای بازسازی و داشتن یک برنامه زمانی منطبق بر چک لیست بازسازی ساختمان میتواند بسیار کمک کننده باشد.
چک لیست بازسازی خانه شامل تک تک مواردی میشود که باید در پروسه بازسازی انجام شوند. در چک لیست بازسازی ساختمان همه موارد به ترتیب زمان انجامشان لیست شده و مشخص میشود. قبل از هر چیز باید بدانید بازسازی خانه معمولا به دو صورت انجام میشود:
بازسازی جهت حفظ هویت اصلی و قدیمی خانه یا اصطلاحا Renovation و نوسازی
تعمیر فضاهای خانه جهت تغییر کامل هویت اصلی فضا یا اصطلاحا Remodelling
اینکه کدام نوع بازسازی برای منزل شما مناسبتر است بستگی به سلیقه و سبک مورد نظر خودتان و مدل خانه دارد. همچنین میتوانید از گروه متخصصی که جهت بازسازی استخدام کردهاید نیز در این مورد مشورت بگیرید.
هر سبک پروژه بازسازی نمیتواند انتخاب مناسبی برای ساختمان شما باشد. برای اینکه مناسبترین انتخاب را داشته باشید بهتر است قبل از شروع بازسازی به این سوالات جواب بدهید:
- خانه شما چقدر پتانسیل بازسازی دارد؟
- آیا فضایی وجود دارد که امکان گسترش آن فراهم باشد؟ فضایی که در حال حاضر استفاده درستی از آن نمیشود مثل گاراژ، زیرزمین و غیره.
- پروژههای بازسازی خانههایی مشابه ساختمان خودتان را بررسی کنید و ببینید آیا بازسازی و تغییر آنها موفق بوده؟
- برای بازسازی خانه چقدر زمان و هزینه باید صرف شود؟
- آیا بازسازی خانه میتواند منجر به افزایش قیمت فروش یا اجاره خانه شما بشود؟
مزایای بازسازی ساختمان
- کاهش مصرف انرژی در خانه
- تغییر در سبک زندگی و نو شدن محیط
- ایمنسازی
- سرمایه گذاری و افزایش ارزش ملک
- افزایش کیفیت زندگی
مراحل بازسازی ساختمان
بازسازی ملک به دو صورت بازسازی زیر ساخت ساختمان و بازسازی دکوراسیون بنا انجام می شود. بازسازی زیر ساخت ساختمان شامل مواردی مانند لوله کشی، بررسی کابل های برق و تعویض شیرآلات می شود. بازسازی دکوراسیون نیز همان طور که از نامش مشخص است، شامل مواردیست که مربوط به ظاهر و زیبایی داخلی خانه می شود. مانند: خراب کردن دیوارهای اضافی، تعویض کفپوش و کابینت های آشپزخانه و …
- ارزیابی و بررسی کلی خانه
- شناسایی نقاطی که در حال پوسیدگی و یا خرابی هستند
- بررسی کف پشت بام و کف ساختمان
- زیر سازی ها (لوله کشی، برق کشی، عایق ها و …)
- تعویض در و پنجره
- انتخاب نوع متریال
مقاله پیشنهادی بهترین مدلهای نقاشی پذیرایی
بازسازی ساختمان چقدر طول می کشد؟
بازسازی خانه بسته به میزان تغییرات و شرایط فعلی خانه متفاوت است و از چند هفته تا 6 ماه زمان میبرد.
آیتمهای بازسازی ساختمان
- از بین بردن دیوارهای اضافه و تیغه بندی جدید برای داخل و خارج ساختمان.
- تعویض در و پنجره های قدیمی و استفاده از درهای ضد سرقت برای افزایش امنیت خانه.
- تغییر آشپزخانه و تعویض کابینت ها و شیرآلات و …
- تعویض پوشش بام ساختمان.
- ایجاد کف سازی جدید و استفاده از سرامیک، سنگ و یا هر نوع کف پوش جدید.
- تعویض قطعات فرسوده.
- رنگ آمیزی مجدد دیوارها یا استفاده از کاغذ دیواری.
- بررسی مشکلات مربوط به رطوبت در قسمت های مختلف خانه.
- بررسی چاه فاضلاب و تعویض شیرآلات سرویس بهداشتی.
- تغییر نمای خارجی ساختمان.
دانلود فرم چک لیست بازسازی ساختمان
نکات مهم در رابطه با بازسازی خانههای قدیمی
معمولا دغدغه های بازسازی خانه های قدیمی بسیار بیشتر از سایر سازه هاست. مهم ترین نکته ای که در زمان بازسازی خانه های قدیمی باید به آن توجه کنید، هزینه های پیش روست. معمولا قبل از شروع کار به صورت تخمینی برآورد هزینه انجام می شود.
اما از آن جهت که ملک قدیمی است این امکان وجود دارد که در حین انجام کار، به مشکلات تازه ای برخورد کنید که نیاز به پرداخت هزینه ی اضافی داشته باشد.
نکته مهم دیگری که باید راجع به آن تصمیم بگیرید، این است که می خواهید کار را خودتان انجام دهید یا ترجیح می دهید آن را به یک پیمان کار بسپارید؟ در صورتیکه قصد داشتید صفر تا صد کار را به شرکت های پیمان کاری بسپارید، حتما در قرارداد بازسازی دقت کنید و همه ی جوانب را به خوبی بسنجید. اگر لازم بود از یک وکیل قانونی برای تنظیم قرارداد کمک بگیرید.
سپردن کار به شرکت های معتبر مهندسی می تواند به شما آسودگی خاطر بدهد که تمامی کارها طبق برنامه پیش رفته و به جزئی ترین مسائل توجه شده است. شرکت های مهندسی بسیار زیادی در این زمینه وجود دارد که می توانید با خیال راحت آنها را بررسی کرده و تصمیم معقولی بگیرید.
در این زمینه وب سایت آچاره می تواند به شما کمک کند تا با کمترین هزینه ، بهترین شرکت های مهندسی را پیدا کنید. برای دریافت مشاوره و ثبت درخواست می توانید به وب سایت آچاره، قسمت بازسازی ساختمان مراجعه کرده و سفارش خود را ثبت کنید. درخواست شما در اولین فرصت بررسی می شود.
بازسازی در خانه های قدیمی به دو روش حفاظتی و سبکی انجام می شود.
مقاله پیشنهادی رنگ اکریلیک ساختمان
بازسازی ساختمان حفاظتی
در این روش به بازسازی و حفاظت کلی از ساختمان شما پرداخته می شود و کلیات یک بنا مورد بازسازی و حفاظت قرار می گیرد.
بازسازی ساختمان سبکی
در بازسازی ساختمان سبکی، تکه های جدید جایگزین تکه های فرسوده می شود. تمرکز اصلی در این روش مرمت ساختمان با حفظ ظاهر فعلی آن است.