آموزش تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ

خودروبرق خودرو

در گذشته همه ما به منظور تردد خودرو، قفل درب پارکینگ را با کلید و درب را به صورت دستی باز و بسته می‌کردیم اما این روند با معرفی ریموت درب به بازار تا حد زیادی به پایان رسید. با این که در کشور ما هنوز همه افراد از ریموت درب پارکینگ استفاده نمی‌کنند، امروزه راهکار جدیدی برای باز و بسته کردن درب پارکینگ پیش روی ما قرار گرفته است. با کمک پیشرفت تکنولوژی شما می‌توانید با تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ، بدون استفاده از ریموت فیزیکی کنترل درب پارکینگ ساختمان خود را بر عهده بگیرید.

احتمالا سوالات متعددی راجع به این موضوع در ذهن شما وجود داشته و به دنبال پاسخ این سوالات می‌گردید. در این مقاله از مجله آچاره تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ را به شما آموزش داده و ویژگی‌های استفاده از این قابلیت را مرور می‌کنیم. پیشنهاد می‌کنیم تا انتها با ما همراه باشید.

آیا تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ امکان‌پذیر است؟

در صورتی که شما در حال حاضر از درب پارکینگ خودکار استفاده کرده و با ریموت فیزیکی اقدام به باز و بسته کردن این درب می‌کنید، می‌توانید با پشت سر گذاشتن چند مرحله روند تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ را پشت سر بگذارید. شما با تبدیل تلفن هوشمندتان به ریموت درب پارکینگ فارغ از افزایش امنیت و ایجاد راحتی بیشتر برای خودتان، می‌توانید از قابلیت‌های جدید این تکنولوژی نیز استفاده کنید.

تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ

البته انجام این روند بدون هیچ محدودیتی هم نبوده و شما باید در این راستا برخی از اقدامات را در نظر بگیرید. عواملی همچون نسخه سیستم عامل تلفن هوشمند، نوع درب پارکینگ خودکار و … می‌توانند در طول این روند مشکلاتی را رقم بزنند اما چنین محدودیت‌هایی قابلیت رفع شدن داشته و استفاده از این قابلیت را برای شما غیرممکن نمی‌کنند. در ادامه ابتدا طریقه تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ را شرح داده و سپس به بررسی مزایای استفاده از این سیستم خواهیم پرداخت.

دستورالعمل تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ

در راستای اجرای این روند شما باید ابتدا برخی از مقدمات را فراهم کنید. نیازهای اولیه روند تبدیل تلفن هوشمند به ریموت پارکینگ به شرح ذیل هستند:

  • درب پارکینگ خودکار
  • تلفن هوشمند با سیستم عامل سازگار (Android ،IOS, …)

تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ

اگر در حال حاضر موارد ذکر شده را در اختیار دارید باید در قدم بعد یک گیرنده (Receiver) هوشمند درب پارکینگ تهیه کنید. این گیرنده وظیفه دریافت سیگنال از تلفن همراه شما و انتقال آن به مرکز کنترل درب پارکینگ را بر عهده دارد و بدون استفاده از این گیرنده، تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ امکان‌پذیر نیست. امروزه برندهای مختلفی این گیرنده‌ها را تولید کرده و شما می‌توانید با توجه به اولویت‌های خود یک انتخاب مناسب را از بین این گزینه‌ها داشته باشید. در این مرحله حتما این گیرنده را از فروشگاه‌های معتبر تهیه کرده و از بااصالت بودن آن اطمینان حاصل کنید. استفاده از محصولات برندهایی که خدمات پس از فروش قابل‌قبولی را در کشور ما ارائه می‌کنند، می‌تواند از پیشآمد چالش‌های احتمالی در آینده جلوگیری کند.

مطلب پیشنهادی روش‌های اتصال تبلت به تلویزیون

البته این گیرنده‌های هوشمند صرفا دارای یک مدل نبوده و شما می‌توانید از 2 مدل بی‌سیم (Wireless) و کابلی آن استفاده کنید. در مدل‌های کابلی، گیرنده از طریق یک کابل با مرکز کنترل ارتباط برقرار خواهد کرد در صورتی که نوع بی‌سیم این گیرنده هوشمند، بدون استفاده از هیچ نوع کابلی سیگنال موردنظر را برای مرکز کنترل ارسال خواهد کرد. وابسته به مدل دربی که شما از آن به عنوان درب پارکینگ ساختمان خود استفاده می‌کنید، ممکن است کارشناسان خرید یکی از این گیرنده‌ها را به شما پیشنهاد دهند.

پس از اینکه این گیرنده هوشمند را تهیه کردید، باید آن را در موقعیتی نزدیک به درب پارکینگ نصب کنید. به منظور نصب نوع بی‌سیم این گیرنده شما به استفاده از هیچ نوع کابل و یا اتصالات دیگری نیاز نخواهید داشت و صرفا کافیست این گیرنده را در موقعیتی مناسب نصب کنید.

اکثر مدل‌های گیرنده هوشمند با استفاده از چسب به سطح زیرین خود متصل می‌شوند در غیر این صورت شما باید این روند را با استفاده از پیچ‌گوشتی و چند پیچ پشت سر بگذارید. نوع کابلی این گیرنده پس از جایگذاری از طریق یک کابل ارتباط خود را با مرکز کنترل برقرار می‌کند با این وجود این روند نیز زمان زیادی را صرف نخواهد کرد.

تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ

در این مرحله شما باید یک نرم‌افزار هوشمند سازگار با گیرنده هوشمند را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید. فارغ از نام نرم‌افزار شما باید پس از نصب، اطلاعات خود و گیرنده هوشمند را در نرم‌افزار ثبت کنید. پس از تایید هویت و وارد شدن شما به این نرم‌افزار شما قادر به کنترل درب پارکینگ خود با استفاده از تلفن همراه خواهید بود. در این مرحله با انتخاب گزینه موردنظر در نرم‌افزار، درب پارکینگ به صورت خودکار دستورات را دریافت و اجرا می‌کند. از رایج‌ترین نرم‌افزارهایی که امروزه به این منظور مورد استفاده قرار می‌گیرند می‌توانیم به (Chamberlain)، (GarageMate)، (ParkingHome) و … اشاره کنیم.

مطلب پیشنهادی گوگل لنز چیست و چگونه کار می‌کند؟

مزایای تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ

همان‌طور که اشاره کردیم شما با پشت سر گذاشتن این روند صرفا راحتی بیشتر را برای خود به ارمغان نمی‌آورید بلکه قابلیت‌های دیگری نیز در اختیار شما قرار گرفته و می‌توانید به استفاده از دیگر مزایای تبدیل تلفن همراه به ریموت پارکینگ بپردازید. در این بخش به طور خلاصه این مزایا را ذکر خواهیم کرد.

1. قابلیت به اشتراک‌گذاری و شخصی‌سازی کلید مجازی

در صورت نیاز شما می‌توانید توانایی کنترل درب پارکینگ را در اختیار کاربران دیگری نیز بگذارید. اگر شما از منزل یا محل کار خود دور هستید و یکی از اطرافیان قصد وارد یا خارج شدن از پارکینگ را دارد، کافیست شخص موردنظر نرم‌افزاری که شما از آن استفاده می‌کنید را نصب کرده تا شما از طریق نرم‌افزار، اجازه دسترسی محدود این فرد به کنترل درب پارکینگ را بدهید.

مقصود از به کار بردن اصطلاح دسترسی محدود، اشاره به قابلیت شخصی‌سازی این کلید مجازی است. این نکته بدین معناست که شما می‌توانید این اجازه دسترسی را صرفا برای فواصل زمانی محدود و معینی در اختیار کاربران مختلف قرار دهید. در این شرایط افراد خارج از این محدوده قادر به کنترل درب پارکینگ نخواهند بود. همچنین شما می‌توانید افراد مختلف را در این نرم‌افزار ادمین کنید تا این افراد همانند شما دسترسی نامحدودی در پنل مدیریت داشته باشند.

قابلیت به اشتراک‌گذاری و شخصی‌سازی کلید مجازی

2. ثبت گزارش تردد کاربران

پس از تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ، تردد کاربران به صورت هوشمند ثبت شده و شما می‌توانید در هر لحظه‌ای به این گزارشات دسترسی پیدا کنید. این قابلیت امنیت ساختمان و پارکینگ را به صورت قابل‌ توجهی افزایش داده و از ورود و خروج افراد غیرمجاز به این محدود جلوگیری می‌کند. البته نرم‌افزار در ثبت این ترددها از لحاظ تعداد محدودیت داشته و قادر به ثبت نامحدود آن‌ها نیست. به طور مثال ممکن است نرم‌افزار شما صرفا قابلیت دسترسی به 300 تردد آخر را در اختیار شما قرار دهد.

3. قرارگیری بر روی حالت خودکار (Automatic)

یکی دیگر از قابلیت‌های این نرم‌افزارها، قرارگیری آن‌ها بر روی حالت خودکار است. با تغییر تنظیمات نرم‌افزار شما می‌توانید بدون به کار بردن آن از درب پارکینگ تردد کنید. در این شرایط زمانی که فاصله شما با گیرنده هوشمند درب پارکینگ از یک میزان مشخص کمتر شود، یک اعلان در نمایشگر تلفن همراه شما نمایش داده شده و از شما خواهد خواست تا باز شدن درب پارکینگ را تایید کنید. پس از انتخاب گزینه بله، درب به صورت خودکار باز شده و شما اجازه تردد خواهید یافت.

قرارگیری بر روی حالت خودکار

4. عدم نیاز به اینترنت

جالب است بدانید که شما برای باز کردن درب پارکینگ به وسیله تلفن همراه به اینترنت نیاز ندارید. همه ما عدم دسترسی به اینترنت را در طول زندگی خود تجربه کرده‌ایم، به همین دلیل بسیاری از افراد نسبت به هوشمندسازی بخش‌های مختلف از جمله درب پارکینگ بدبین هستند. باید گفت که امروزه شما بدون نیاز به اینترنت می‌توانید تنها با وارد شدن به نرم‌افزار درب پارکینگ ساختمان خود را باز یا بسته کنید. این سیستم با استفاده از قابلیت‌هایی مثل بلوتوث و … فعالیت کرده و بخش‌های مختلف آن می‌توانند بدون استفاده از اینترنت با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

مطلب پیشنهادی استفاده از موبایل به عنوان کنترل تلویزیون

5. اضافه کردن ریموت فیزیکی

این تصور که پس از تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ قادر به استفاده از ریموت فیزیکی نخواهیم بود، تصور کاملا اشتباهی است. اگر برخی از ساکنین از تلفن هوشمند استفاده نمی‌کنند شما می‌توانید با اضافه کردن ریموت فیزیکی به شبکه، به این افراد نیز برای تردد دسترسی بدهید. در این جهت شما باید یک ریموت فیزیکی تهیه و سپس مشخصات آن را برای بر روی دستگاه تعریف کنید. در این صورت ریموت به شبکه افزوده شده و دیگر به نگرانی نیازی نخواهد بود.

6. عدم تداخل سیگنال

زمانی که چند نفر به صورت همزمان و در فاصله‌ای نزدیک نسبت به یکدیگر، با استفاده از ریموت فیزیکی اقدام به باز یا بسته کردن درب پارکینگ ساختمان خود کنند، ایجاد تداخل در این سیگنال‌ها دور از انتظار نخواهد بود. این نقطه ضعف ریموت فیزیکی پس از تبدیل گوشی به ریموت پارکینگ برطرف شده و شما می‌توانید با اطمینان خاطر کامل اقدام به باز و بسته کردن درب پارکینگ ساختمان خود کنید.

7. هزینه نگهداری پایین

یکی از معایب مهم استفاده از ریموت فیزیکی برای کنترل دستگاه‌ها و لوازم مختلف، استهلاک و فرسودگی این ریموت‌ها بوده که در نتیجه آن هزینه نگهداری این سیستم افزایش یافته و شما باید در فواصل زمانی مختلفی نسبت به تعمیر و یا تعویض این ریموت‌ها اقدام کنید. این نقطه ضعف نیز پس از به کار بردن تلفن هوشمند به عنوان ریموت درب پارکینگ کاملا رفع شده و ریموت فیزیکی شما به یک نرم‌افزار مجازی آسیب‌ناپذیر تبدیل می‌شود.

هزینه نگهداری پایین

در این مقاله از مجله آچاره تلاش کردیم که پس از آموزش تبدیل گوشی به تلفن همراه، مزایای پشت سر گذاشتن این روند را بررسی کنیم. به صورت کلی اگر شرایط تبدیل تلفن هوشمند به ریموت را در اختیار دارید، می‌توانید از مزایا و قابلیت‌های نوین این سیستم بهره ببرید. فراموش نکنید که گیرنده هوشمند درب پارکینگ را حتما از مراکز معتبر تهیه کرده و از قابل‌قبول بودن کیفیت خدمات پس از فروش برند سازنده گیرنده اطمینان حاصل کنید. شما می‌توانید سوالات خود را از طریق بخش نظرات همین مطلب با ما در میان گذاشته و پاسخ آن را در زمانی کوتاه از کارشناسان کاربلد آچاره دریافت کنید. امیدواریم که از مطالعه این مقاله بهره برده باشید.

مطلب پیشنهادی تفاوت پردازنده‌های اسنپدراگون و اگزینوس درگوشی‌های پرچم‌دار سامسونگ

4.5/5 - (13 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ممکن است به این مطالب هم علاقمند باشید

دانلود اپلیکیشن دانلود آچاره

با نصب اپلیکیشن آچاره بیش از 256 خدمت مورد نیاز در جیب شماست.

  • دانلود مستقیم آچاره
  • آچاره در گوگل‌ پلی
  • آچاره در کافه بازار
  • آچاره در  مایکت
دکمه بازگشت به بالا