تعویض درب قدیمی با درب ضد سرقت
دربهای قدیمی نه تنها جلوه چندانی ندارند، بلکه از نظر امنیتی نیز قابل اعتماد نیستند. بسیاری از ساختمانهای قدیمی درب چوبی ساده دارند و در صورتی که درب منزل شما هم مدل قدیمی است میتوانید با تعویض آن به نوع ضد سرقت امنیت و زیبایی منزلتان را افزایش بدهید. در صورتی که قصد تعویض درب قدیمی با درب ضد سرقت را دارید، با این مطلب از آچاره همراه باشید تا با مراحل و نحوه نصب، هزینه و مزایای آن بیشتر آشنا شوید.
تعویض درب قدیمی با درب ضد سرقت
قبل از اقدام به تعویض درب قدیمی، ابتدا باید ابعاد درب را اندازهگیری کنید. در صورتی که ابعاد درب قدیمی با درب ضد سرقت یکی باشد، نیازی به تخریب چارچوب نخواهید داشت و میتوانید اقدام به نصب درب جدید بکنید که این کار هزینههای تعویض درب را تا حد زیادی کاهش میدهد.
ابعاد استانداردی برای دربهای ضد سرقت وجود دارد که میتوانید آن را با ابعاد درب قدمی منزلتان مقایسه کنید:
- 110 در 205
- 115 در 215
- 210 در 105
همچنین میتوانید درب ضد سرقت سفارشی خریداری کنید که متناسب با ابعاد چارچوب منزل شما ساخته میشود.
در صورتی که ابعاد درب قدیمی شما با ابعاد درب ضد سرقت یکی نباشد چند حالت پیش خواهد آمد:
- بزرگتر بودن چارچوب درب نسبت به درب ضد سرقت، که در این صورت نیز نیازی به تخریب دیوار نبوده و درب جدید با جوش دادن قوطی در چارچوب محکم میشود.
- کوچکتر بودن چارچوب درب نسبت به درب ضد سرقت (کمتر از 3 سانتی متر)، که در این صورت باید اقدام به بریدن قسمت قابلمهای چارچوب در کنید تا درب ضد سرقت در آن جا بگیرد.
- کوچکتر بودن چارچوب درب نسبت به درب ضد سرقت (بیشتر از 3 سانتی متر)، که در این صورت نیاز به تخریب دیوار و نصب چارچوب جدید دارید.
انواع دربهای امنیتی
به طور کلی 3 نوع درب ضد سرقت در بازار وجود دارد که از نظر کیفیت و قیمت متفاوت هستند:
- درب ضد سرقت چینی
- درب ضد سرقت ترک
- درب ضد سرقت ایرانی
این دربها از نظر ابعاد نیز متفاوت هستند و اگر قصد خرید درب با ابعاد سفارشی را دارید باید به سراغ خرید نوع ایرانی آن بروید.
مزایا:
- امنیت بیشتر
- عایق صدا و دما
- زیبایی و ظاهر بهتر
- دوام و طول عمر بالا
- کیفیت و مقاومت بالا
مطلب پیشنهادی تعویض درب قدیمی با درب ضد سرقت
مراحل و نحوه تعویض درب قدیمی با درب ضد سرقت
بسته به اینکه نصب درب ضد سرقت نیاز به تخریب چارچوب دارد یا نه، مراحل نصب آن به این ترتیب خواهد بود:
- اندازه گیری ابعاد چارچوب و بررسی اینکه درب از کدام سمت (سمت راست یا سمت چپ) باز میشود. این مرحله میتواند توسط خودتان یا شرکت نصاب انجام شود.
- قرار دادن درب ضد سرقت روی چارچوب (در صورت یکی بودن ابعاد) توسط نصاب.
- قرار دادن درب ضد سرقت در چارچوب با جوش دادن قوطی آهنی (در صورت بزرگتر بودن چارچوب) و یا بریدن قابلمهای چارچوب (در صورت کوچک بودن چارچوب درب قدیمی) توسط نصاب.
- انجام گچکاری روی چارچوب برای افزایش مقاومت و امنیت چارچوب قدیمی.
- نصب نهایی درب ضد سرقت بعد از نصب لولای درب ضد سرقت، به روش جوشکاری و یا رول بولت.
- نصب روکوب فلزی یا چوبی روی چارچوب قدیمی جهت زیباتر شدن ظاهر نهایی درب.
مطلب پیشنهادی تعمیر، رگلاژ و تنظیم درب ضد سرقت
هزینه تعویض درب قدیمی با درب ضد سرقت
هزینه تعویض درب موجود با درب ضد سرقت بستگی به قیمت درب جدید و هزینه نصب آن دارد. بنابراین هزینه نهایی بسته به نوع دربی که خریداری میکنید (ایرانی، چینی و یا ترک) و شرکت نصاب میتواند بسیار متفاوت باشد.
مطلب پیشنهادی انواع روکش درب چوبی اتاق
تعویض درب قدیمی چقدر زمان میبرد؟
در صورتی که جهت نصب درب ضد سرقت نیازی به تخریب چارچوب قدیمی نباشد، کار تعویض میتواند در حدود 1 الی 2 ساعت انجام شود. اگر چارچوب بزرگتر و یا کوچکتر باشد و همچنان بدون نیاز به تخریب، امکان نصب درب ضد سرقت روی آن وجود داشته باشد، تعویض درب بین 3 الی 4 ساعت زمان خواهد برد.
بدون شک تعویض درب قدیمی با درب ضد سرقت مزایای زیادی دارد که در مقایسه با زمان کم اجرای آن و هزینهای که پرداخت میکنید کاملا قابل توجیه است. با تعویض درب قدمی نه تنها ظاهر مدرنتری به منزلتان میبخشید، بلکه با صرف کمی هزینه میتوانید امنیت خانه را نیز تا حد زیادی افزایش بدهید.