نکاتی در آشپزخانه

•برای اینکه فریزر شما بهتر کار کند؟

اگر به دنبال راهی هستید که فریزر شما بهتر کار کند، به شما پیشنهاد می کنیم که فضاهای خالی آن را با بطری های پر از آب پر کنید؛ فریزر وقتی پر باشد بهتر کار می کند.

•چطوری مانع پخش شدن بوی غذای سرخ کردنی در فضای خانه شویم؟

اگر غذایی که درست می کنید، بوی زیادی دارد و در خانه پخش می‌شود، برای کمتر شدن بوی آن، کافیست کنار اجاق گاز یک شمع روشن کنید، شمع مانع پخش شدن بوی غذا در خانه می شود. و همین اثر را روی بوی سیگار هم دارد.

•فریز کردن گوشت

اگر شما هم برای تکه کردن گوشت و فریز کردن آن مشکل دارید، و نمی توانید گوشت ها را به راحتی تکه کنید، پس بهتر است هنگام قرار دادن گوشت در فریزر این کار را بکنید، بعد از کمی منجمد شدن به راحتی می توانید آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.

•برش نان باگت

اغلب مواقع، هنگامی که از نان باگت استفاده می‌کنیم، باگت هنگام تکه شدن با چاقو خرد می‌شود و ،برای اینکه نان باگت هنگام برش خرد نشود، چاقو را درون آب جوش قرار داده و سپس نان را ببرید.

•چطوری از کپک زدن نان و مربای خانگی جلوگیری کنیم؟

کافیست به مربا کمی پودر دارچین اضافه کنید و در جعبه نان یک چوب دارچین قرار دهید، دارچین ضد عفونی کننده و دشمن کپک است.

۰
برچسب ها :
نویسنده مطلب تیم تحریریه آچاره

بدون دیدگاه

[Forwarded from Maede Rajabi]