فر کامبی چیست و چه مشخصاتی دارد؟

اجاق گاز و فرلوازم خانگی

یک فر کامبی از 3 حالت پخت یعنی: بخار، همرفت و ترکیبی برای انجام تمام عملکردهای مختلف در زرادخانه خود استفاده می‌کند.
با خواندن این مقاله در مورد ویژگی‌های فر کامبی، می‌آموزید که چگونه می‌توانید به صرفه‌‌جویی در هزینه‌های نیروی کار و افزایش بهره‌وری کمک کنید.

نکات کلیدی

  • فر کامبی یک فر پخت ترکیبی است که از 3 روش پخت در یک دستگاه استفاده می‌کند.
  • فرهای کامبی می‌توانند همزمان 3 غذا را با هم بپزند.
  • فر ترکیبی تجاری خود را هر 6 ماه یک‌بار سرویس کنید.
  • فیلتر آب خود را هر 3 تا 6 ماه یک‌بار بسته به استفاده از فر تعویض کنید.

فر کامبی چیست؟

یک فر پخت ترکیبی از 3 روش پخت در یک دستگاه استفاده می‌کند، که عبارتند از: همرفت، بخار و ترکیبی (ترکیبی از بخار و همرفت)

۱. همرفت

همرفت یا گردش گرمای خشک را می‌توان برای پخت نان یا کباب گوشت استفاده کرد. هوای داغ مانند اجاق همرفتی به اطراف حفره فر وارد می‌شود و حرارت خشکی ایجاد می‌کند که غذاها را قهوه‌ای می‌کند.

همچنین رطوبت را در فرآیند پخت از بین می‌برد. این یک انتخاب عالی برای پخت، سرخ کردن در فر و برشته کردن غذاهایی مانند پیتزا، کلوچه و سیب‌زمینی سرخ کرده است.

نصب و تعمیر فر برقی و گازی را به کارشناسان خبره آچاره بسپارید.

  • سرویس فر برقی و گازی
  • باز و بسته کردن المنت
  • سرویس اجاق برقی
  • تنظیم ولوم و هوای فر
  • تعویض سیم ترموکوپل
نصب و تعمیرات فر برقی و گازی با تیم آچاره
نصب و تعمیر فر برقی و گازی را به کارشناسان خبره آچاره بسپارید.
  • سرویس فر برقی و گازی
  • باز و بسته کردن المنت
  • سرویس اجاق برقی
  • تنظیم ولوم و هوای فر
  • تعویض سیم ترموکوپل
نصب و تعمیرات فر برقی و گازی با تیم آچاره

۲. بخار

عملکرد بخار برای بخار پز کردن ماهی، برنج و سبزیجات استفاده می‌شود، تا بافتی عالی داشته باشند.

حالت بخار پز فر ترکیبی، از بخار برای ایجاد گرمای مرطوب استفاده می‌کند که باعث آبدار نگه داشتن محصولات در طول فرآیند پخت و پز می‌شود.

برای بخار پز کردن و پختن سبزیجات و غذاهای دریایی ایده آل است.

فر کامبی

۳. ترکیبی

هنگام استفاده از عملکرد ترکیبی، 2 عملکرد بخار و همرفت با هم کار می‌کنند. این موضوع سبب می‌شود تا بافت غذا مرطوب، خوش‌طعم و تازه باشد.

هوای داغ و بخار برای پخت غذا بدون از دست دادن رطوبت ترکیب می‌شوند. زمانی که می‌خواهید غذاها را خورش یا آب پز کنید، این یک انتخاب عالی است.

گوشت‌ها و سبزیجات لطیف و آبدار می‌شوند. با خاصیت قهوه‌ای شدن که در پروسه همرفتی ایجاد می‌شود، نان‌های خاصی را نیز می‌توان در این حالت پخت. همچنین در این حالت بخار به ایجاد یک پوسته سفت روی نان کمک می‌کند‌.

مشخصات فر کامبی چیست؟

فرهای ترکیبی یک سرمایه گذاری عالی و بزرگ در سیستم پخت و پز و آشپزخانه شما هستند. هنگامی که هزینه این فرها با هزینه تمام شده کل تجهیزات شما مقایسه می‌شود، خرید آن‌ها واقعا ارزش دارد.

این وسیله همه کاره به دلایل زیر سرمایه‌گذاری هوشمندانه‌ای محسوب می‌شود:

۱. متراکم کردن خط آشپزی: یک فر ترکیبی می‌تواند به‌راحتی برای بخارپز و اجاق همرفتی مورد استفاده قرار بگیرد.

برای مثال: زمانی که مورد استفاده قرار نمی‌گیرد می‌توان از آن به عنوان کابینت استفاده کرد. همچنین وقتی روی دماهای پایین‌تر تنظیم شود، می‌تواند به عنوان آرام‌پز عمل کند.

بنابراین سرمایه‌گذاری اولیه روی یک فر کامبی مقرون‌به‌صرفه‌تر از خرید چندین قطعه از تجهیزات آشپزی است.

۲. با یک فر بیشتر بپزید: فرهای کامبی می‌توانند غذاها را برشته، بخارپز، دودی، آب‌پز، پخت معمولی، گرم و سرخ کنند.

۳. کنترل دقیق دما و رطوبت: این فرها دارای کنترل‌های دقیق در تنظیمات دما و بخار هستند تا کاملا سفارشی‌سازی شوند.

۴. منوهای قابل برنامه‌ریزی: منوهای قابل برنامه‌ریزی به شما امکان می‌دهند تا دستورالعمل‌ها و حالت‌های آشپزی را در فر کامبی بارگذاری کنید.

همچنین می‌توانید به‌صورت دستی آن‌ها را وارد کنید. این قابلیت باعث می‌شود تا دستورالعمل‌های پیچیده با تنظیمات بخار و همرفت، تنها به فشار چند دکمه تبدیل شود.مزایای فر کامبی

۵. افزایش بازده غذا: با استفاده از بخار و همرفت در دستورالعمل‌های خود می‌توانید طعم و مواد مغذی غذا را حفظ کنید.

این خود منجر به یک محصول نهایی باکیفیت‌تر می‌شود. این قابلیت به‌ویژه برای انواع گوشت عالی است؛ زیرا رطوبت بخار از خشک شدن و چروک شدن گوشت‌ها جلوگیری می‌کند و برش‌ها را نرم و آبدار نگه می‌دارد.

نگهداری از فر کامبی

  1. فر ترکیبی تجاری خود را هر 6 ماه یک‌بار سرویس کنید.
  2. مرتباً بررسی کنید که صفحه تخلیه در جای خود باشد. بدون صفحه تخلیه، تکه‌هایی از مواد غذایی می‌توانند جمع شوند و خروجی شما را مسدود کنند.
  3. برای آب‌بندی مناسب درب‌ها را تمیز و روغن‌کاری کنید. آبی که به کوره ترکیبی وارد می‌شود باید همیشه با یک سیستم فیلتراسیون تصفیه شود.
    این کار باعث کند شدن رسوب مواد معدنی در خطوط آب واحد می‌شود. همچنین باعث کاهش رسوب بر روی واحدهای گرمایشی، پروب‌های آب و محفظه پخت و پز فر ترکیبی می‌شود تا به کارایی هرچه بهتر آن کمک کند.
    آب تمیزتر موجب بهبود طعم غذا می‌شود.
  4. الزامات سازنده را بررسی کنید تا سیستم فیلتراسیون مناسب برای فر ترکیبی خود را پیدا کنید.
    فیلتر آب خود را هر 3 تا 6 ماه یک‌بار بسته به استفاده از فر تعویض کنید.
  5. همیشه قبل از تمیز کردن دستورالعمل‌های سازنده را بررسی کنید. در هر فر ترکیبی متفاوت است و دستورالعمل‌ها ممکن است از مدلی به مدل دیگر متفاوت باشد.
    اکثر فرهای ترکیبی دارای ویژگی‌های خود تمیزشونده هستند که از قرص یا مواد شوینده مایع استفاده می‌کنند. حتماً راهنمای کاربر خود را بررسی کنید.
    از تجهیزات تمیز کننده ساینده مانند: پشم فولادی و برس‌های سیمی برای تمیز کردن آن خود‌داری کنید. پروب مواد غذایی را به‌طور مکرر برای اقدامات بهداشتی مناسب تمیز کنید.
    قبل از اینکه فر ترکیبی خود را در چرخه تمیز کردن قرار دهید، آن را با یک اسفنج غیر ساینده پاک کنید.

محاسبه رایگان هزینه نصب و تعمیر فر گازی و برقی!

تفاوت فر کامبی و مایکروویو چیست؟

  1. به بودجه خود رجوع کنید! اگر بودجه شما کم است، در این رابطه مایکروویو می‌تواند تمام نیازهای شما را بر طرف کند.
  2. آیا مهمانی زیاد می‌دهید؟ برای پاسخ به این سوال به خودتان رجوع کنید.
    اگر پاسخ شما مثبت است، فر کامبی مناسب شماست. فرهای کامبی می‌توانند همزمان 3 غذا را با هم بپزند.
    فر کامبی دارای ۳ طبقه است. در حالی که در مایکروویو فقط یک غذا پخته می‌شود و سپس غذای بعدی.
    همچنین مشکلات رایج مایکروویو باعث شده تا فر کامبی به گزینه بهتری برای شما تبدیل شود.
  3. آیا در آشپرخانه خود فضای توکار دارید؟ اگر در آشپزخانه خود فضای توکار دارید، پس جایی برای فر کامبی خود نیز دارید.
    در غیر اینصورت مایکروویو گزینه بهتری برای شما خواهد بود. مایکروویو به‌راحتی روی پیشخوان آشپزخانه شما جای می‌گیرد.
  4. علاقه شما به پخت‌وپز چگونه است؟ اگر از آن دسته افراد خوش‌ذوق و علاقه‌مند به آشپزی هستید یا اینکه مدام در حال آشپزی هستید و از آن لذت می‌برید، پیشنهاد ما به شما فر کامبی است.
  5. نیازهای خود را بررسی کنید! اگر صرفا از فر می‌خواهید تا غذای شما را گرم کند، یا اینکه در نهایت یک پیتزا خواهید پخت، ما به شما پیشنهاد می‌کنیم تا مایکروویو را انتخاب کنید‌.
    فر کامبی با قدرت گرمایش از بالا و پایین، برای برآورده کردن نیازهای گسترده‌تری در آشپزی استفاده می‌شود اما در مایکروویو گرما فقط از بالا وارد می‌شود.

پخت ترکیبی در مایکروویو چیست؟

پخت ترکیبی در مایکروویو شامل یک فن یا پنکه و یک سیستم مکنده هوا است. هوای داغ به سطح غذا توسط فن وزیده می‌شود و سپس دوباره به داخل مکش می‌شود و این روند ادامه دارد.

این کار باعث می‌شود تا غذا به‌خوبی برشته شود و گرما به تمام نقاط غذا نفوذ کند. مثلا هنگام پخت خورشت، علاوه‌بر برشته شدن سطح گوشت باعث می‌شود تا بافت‌های داخل آن نیز به‌خوبی مغز پخت شوند.

پخت ترکیبی در مایکروویو باعث می‌شود تا غذا به‌صورت یکنواخت پخته شود.تفاوت فر کامبی و مایکروویو

انواع برندهای فر کامبی

از انواع برندهای فر کامبی می‌توان به چند نمونه زیر اشاره کرد:

  • اخوان
  • داتیس
  • سینجر
  • اسنوا
  • رمگا
  • استیمر
  • بروج
  • فوماکی
  • رشنال

قیمت فر کامبی

با توجه به نوسان ارز، اطلاع دقیقی از قیمت فر کامبی وجود ندارد. برای اطلاع دقیق از قیمت فر کامبی می‌توانید به نمایندگی‌های مجاز سطح شهر خود مراجعه کنید.

در پایان

در مقاله بالا به معرفی کامل و مختصر فر کامبی پرداختیم و شیوه نگهداری از فر کامبی را بیان کردیم. همچنین به تفاوت بین فر کامبی و مایکروویو اشاره کردیم. با مقایسه فر کامبی و مایکروویو با توجه به بودجه خود، اقدام به خرید نمایید.
در نهایت فراموش نکنید که شما در صورت نیاز می‌توانید با استفاده از خدمات تعمیر فر برقی و گازی آچاره، از فر کامبی خود به‌خوبی مراقبت کنید.

به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ممکن است به این مطالب هم علاقمند باشید

دانلود اپلیکیشن دانلود آچاره

با نصب اپلیکیشن آچاره بیش از 256 خدمت مورد نیاز در جیب شماست.

  • دانلود مستقیم آچاره
  • آچاره در گوگل‌ پلی
  • آچاره در کافه بازار
  • آچاره در  مایکت
دکمه بازگشت به بالا